Selecteer een pagina

Ik woon sinds 1997 in Boijl samen met echtgenoot Henk en zoon Tim. Tijdens mijn studie hoofdvak Zang aan het Conservatorium (Enschede) kreeg ik in 1983 een vaste aanstelling in het koor van Opera Forum te Enschede (tegenwoordig Nederlandse Reisopera). Dit heb ik met veel liefde en passie tot januari 2013 gedaan,naast zingen in dit koor heb ik veel solistische rollen gezongen bij verschillende gezelschappen. Door subsidie vermindering werden er in 2013 , 80 werknemers ontslagen, waaronder ik. Op voorspraak van een kennis kwam ik als dirigent terecht bij The Swinging Stones. Met mijn ervaring als koorzangeres in veel professionele koren (o.a. Groot Omroep koor, Nederlands Operakoor) ging ik aan de slag.

The Swinging Stones bleek een ambitieus dames koor, men zong een totaal ander repertoire dan ik gewend was, dus…een echte uitdaging voor mij.
In december 2013 behaalde ik mijn MDO ( meerjarige dirigenten opleiding) diploma. Inmiddels sta ik alweer 4 jaar voor dit geweldige koor en heb het nog steeds enorm naar mijn zin!

Het a capella dameskoor The Swinging Stones verzorgt meerdere optredens per jaar en heeft een uitgebreid repertoire van licht klassiek naar popsongs. Regelmatig doet het koor mee aan een korenfestival en om zo het niveau te ’toetsen’ en te verbeteren. Wilt u ons boeken voor een optreden of een workshop, in overleg is veel mogelijk om een geweldige middag of avond met ons door te brengen. Info www.swingingstones.nl

Sinds mei 2017 ben ik dirigent van het Themakoor van de Parochie van de Heilige Geest te Heerenveen.
Het is een gemengd koor en bestaat uit 28 enthousiaste zangers. Het koor zingt één keer per maand tijdens een viering in de RK kerk in Heerenveen. Hiernaast geven zij ook ‘losse’ concerten.

The Swinging Stones op het Korenfestival in Amstelveen